Со секој проект добивате:1. Бесплатен хостинг 6 месеци.

2. Бесплатно оддржување 1 месец.

3. Бесплатен .com или .info домаин.

Здраво, ние дизајнираме креативни, уникатни и функционални веб сајтови

Што правиме

 • Дизајн/Девелопмент на Веб Сајт
 • SEO Оптимизација
 • Изработка на Форуми/Блог
 • Лого/Идентитет
 • Флаери
 • Хостирање/Linux Сервер Администрација
 • Консултирање

Техники

 • HTML/CSS
 • JavaScripts - jQuery
 • PHP
 • MySQL
 • Adobe - Photoshop
 • Adobe - Illustrator
 • Adobe - Dreamweaver

За Нас

Ние сме дизајнерско студио лоцирано во Скопје, Македонија. Можеме да ви понудиме пакет на услуги , кој ги содржи сите елементи потребни за професионален изглед и функционалност на еден веб сајт. Ги користаме најновите технологии за да создадеме чисти и функционални веб-сајтови кои се во согласност со веб стандардите. Квалитетен Веб дизајн, оптимизиран HTML и CSS код надополнет со PHP и Javascripts скрипти заедно со квалитетно и доверливо хостирање се само некои од нашите карактеристики. Првенствено сме фокусирани на мали и средни бизниси при што сме во состојба да им понудиме се што е потребно за нивниот бизнис, од дизајнирање хостирање и одржување на веб сајт па се до од создавање визуелен идентитет (лого, визит карти ...).

Процес на Работа

Контактирај не

Вашата порака е успешно испратена

Ќе ви одговориме во најкус временски рок

Ви благодариме

webdesignplus.mk

Контакт Информации

Референци

 • Ви благодариме што ја изработивте нашата нова веб страна на начин кој ги импресионира нашите клиенти!
  - Гоце Тасев
 • Најдобар сервис - од првите скици па се до последните промени кој ги сакавме, врвен квалитет!
  - Игор Малиновски
 • webdesignplus прави голема работа во обезбедување на квалитетни и стилски веб-сајтови.
  - Тања Стојановиќ
Кликни ме

Real Time Analytics